K-LOG

Selecció idioma:         

INICI EMPRESA SERVEIS CONTACTE


Gestionem els seus enviaments de compra
i/o venda a nivell mundial.

SERVEIS

klog servicios

SERVEIS DE GESTIÓ DE TRANSPORTS "GLOBAL FREIGHT"

Coordinem a nivell mundial els transports, sigui marítim, aeri, ferroviari o terrestre. Comparem en cada operació diverses possibilitats per oferir-li al nostre client la millor opció en qualitat i preu.

Treballem amb diversos operadors logístics. Cadascun d'ells s'ha establert dins dels millors de la seva especialitat. En qualsevol de les modalitats busquem sempre la solució que millor s'adapti a les necessitats dels nostres clients.

Gestionem els seus enviaments de compra i/o de venda en funció dels seus requeriments; agrupem i consolidem els seus enviaments. Contactem amb els seus proveïdors i/o clients per coordinar els lliuraments i/o recollides, a nivell mundial, independentment si vostè es troba a Espanya o en qualsevol altra part del món. Personalitzem el nostre Servei: cada client és diferent. Amb K-LOG Solutions no serà només un client més; serà un partner nou a qui li donarem tota la nostra atenció.

servicios gestiona

SERVEI DE GESTIÓ D’ENVIAMENTS “WORLD OF WHEELS

El nostre departament de WORLD OF WHEELS es dedica a la coordinació de transports de Motos, Recanvis i altres productes relacionats amb el món de la Moto i de la Bicicleta, com poden ser Cascos, Botes, Roba, Lubricants, Rodes, Pneumàtics, etc…. Els nostres clients són fabricants europeus i importadors a tot el mon.

Contacti'ns i demani'ns un pressupost o referències. Estem a la seva disposició i li respondrem a les seves preguntes sobre transports via terrestre, aeri o marítim. Els nostres clients confien en el nostre criteri en el moment de prendre la decisió de com transportar les seves mercaderies.

servicios reduccion

REDUCCIÓ DE DESPESES DE TRANSPORT

K-LOG va ser creada per aconseguir reduir despeses logístiques i de transport en les petites i mitjanes empreses.

Hem creat un sistema que ens permet analitzar per origen o destinació les despeses que s'han generat en l'àmbit del transport, sigui nacional o internacional, sigui de compres, de venda o de distribució nacional. Sobre la base del resultat d'aquesta anàlisi negociem millores amb els operadors logístics que més s'adaptin a les necessitats dels nostres clients. Comparem els resultats de la negociació amb els valors de l'anàlisi previ per aconseguir un “estalvi teòric assequible”.

Per a nosaltres és molt important que els clients aconsegueixin un estalvi sense cap pèrdua en la qualitat del servei.

Estem a la seva disposició per explicar-vos aquest servei detalladament.

serveis klog

K-POOL

El K-POOL no és res més que una agrupació d'empreses amb la necessitat d'usar els transports externs per proveir-se o fer arribar els seus productes al mercat. Però moltes vegades ens donem amb la situació que especialment les PIMES no tenen suficientment moviment de mercaderia per obtenir tarifes econòmiques que fan els seus productes encara més rendibles o competitius.

Ens dirigim justament a aquelles PIMES que es trobin en aquesta situació oferint-los la possibilitat d'usar a K-LOG com a enllaç entre ells, altres PIMES i els operadors logístics. Quantes més empreses s'apunten a aquest servei, millors seran les tarifes amb els transitaris i menors seran les despeses de transport.

CONTACTE

Heiko Koentges - Telèfon: +34.655.178.769 - e-Mail: info@k-log.cat


linked in k-log solutions             INICI   ·    EMPRESA   ·    SERVEIS   ·    CONTACTE

Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona al Tomo 41941, Folio 148, Hoja B-396471, Inscripción 1ª - CIF: B-65342594/VAT: ES-B65342594